marți, 4 octombrie 2022

Baliverne

Nu țin parte nimănui, e clar că multe merg prost, dar nici nu pun botul la toate balivernele.
 1. Arma atómica   
 Ținând cont grija de a da bombele în jurul centralei nucleare, ai zice că ăsta blufeaza.
 Ținând cont că asta nu e sănătos la cap, și că nu mai are ce pierde, cum a anexat el teritorii, recunoscute doar de Coreea de Nord (asta spune multe), dar nu știe cât, mai ales că ucrainienii le i-au înapoi, ai zice că nu blufeaza.
 Ținând cont de frica de NATO, dar mai ales de tarile prietenoase care nu sunt bucuroase, că nu știi cum bate vântul (oare cum v-a reacționa China dacă va fi lansata o astfel de bomba?).,ai zice că blufeaza.
Mai trebuie luat în seama și lanțul uman, necesar pentru a fi lansat-a o astfel de bomba. Or fi și sănătoși la cap printre ei!
Sunt multe de spus!

 Pensii speciale 
E adevărat că acestea au fost gândite de Valeriu Stoica care era judecător, dar numai pentru militarii din teatrele de operațiuni și judecători care prin lege nu au voie să facă și alceva. Ca o compensație. Dar a venit criza, și Boc le-a scos! Deci se poate. Doar erau și atunci politicieni era și atunci CCR, doar că ăștia pe atunci nu primeau așa ceva. Doar că le-a reintrodus Ponta. Asta acum nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu ii miroase! A dat însă de ele PSD care le-a extins. Și-au dat lor normal, și instituțiilor de care aveau nevoie, gen CCR sau Avocatul Poporului.. Acum e ca în filmele cu prosti, noi ne facem că le scoatem, dar le opriți voi.... 

Flota 

  Că au fost făcute și nereguli e clar. Că pe timpul lui Ceaușescu au fost peste 250 de vapoare, și asta e clar. Dar nimeni nu spune câte la Revoluție mai erau sub pavilion romanesc, sau câte erau casate. Cum nu se spune că totul s-a pornit de la Sorin Roșca Stănescu. Ca și autoturismele, și vapoarele trebuiesc asigurate. Diferenta e că alea casate costă foarte mult, și nu se merita, si că la astea casate nu sunt mulți care fac. Parca Lloid din Londra. 

 Familia tradiționala 

 Ar fi culmea să mă uit în gura la una care se mărită în fiecare zi, mai ales că nu sunt mai mulți pe invers la Madrid, Roma sau París, etc. 

 Mâncarea 

 Aici e manipulare pe fata, că nimeni nu obliga pe nimeni, francezii tot mâncărurile lor sofisticate mănâncă, italienii tot paste, spaniolii tot paella lor. A noastră e gustoasa dar multă bazata pe tocaturi. Exact ce recomanda doctorii! Plus că mâncarea depinde mult și de clima. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu